Τμήματα Υποδομών: Τα αποτελέσματα της εβδομάδας (18-24/10)

Τρία αγωνιστικά τμήματα υποδομών συμμετείχαν στα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑ κατά την προτελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Το Εφηβικό και το Παιδικό του Συλλόγου μας αγωνίστηκαν στο 15ο Κέντρο Νεότητας του Νέου Κόσμου, απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα του Αθλητικού Ομίλου Πρωτεύς, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ.

Αντίστοιχα, τον πρώτο τους αγώνα για την τρέχουσα σεζόν έδωσαν τα Μίνι Κορίτσια, τα οποία συμμετέχουν στο τουρνουά μίνι κοριτσιών της ΕΣΚΑ, πηγαίνοντας στο 39ο Κέντρο Νεότητας, για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Εθνικού Ελληνορώσων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εφηβικό

ΑΟ Πρωτεύς – Γ.Σ. Αρίων 60-23

Παιδικό

ΑΟ Πρωτεύς – Γ.Σ. Αρίων 50-33

Μίνι κορίτσια

Εθνικός Ελληνορώσων – Γ.Σ. Αρίων 41-26

(Δελής Β.) Χατζησαββιδου Μ. , Λέζου Μ. 2, Παπά Χ. , Καζαντζή Ε. 6, Γωγούση Β. 8, Μανκόλλι Λ. 2, Πέπα Ε. , Μπούτσι Μ. , Κοντοχρήστου Χ. , Κουτσούκου Ι. 8, Πανάτου Β.

Την επόμενη εβδομάδα, Παιδικό και Εφηβικό υποδέχονται στο ανοικτό γήπεδο της Πλατείας Πλυτά την ομάδα της Δόξας Βύρωνα (31/10 – 17:00 & 19:00 αντίστοιχα), ενώ τα Μίνι Κορίτσια αγωνίζονται επίσης εντός έδρας (31/10, 10:00) με την ομάδα της Νήαρ Ηστ.

Σχετικά άρθρα

Αρίων – Νήαρ Ηστ 43-52: Η κακή άμυνα έφερε την ήττα

Ο Αρίων στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ γυναικών, γνώρισε την ήττα με 52-43 στο Μετς από την Νήαρ Ηστ, με τις μπλε να προδίδονται από την κακή αμυντική τους λειτουργία σε κρίσιμες φάσεις. Ο Αρίων δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του στο δεύτερο γύρο. Η ομάδα της Γούβας προσπάθησε αρκετά, αλλά […]

Αρίων – Ένωση Ιλίου 37-65: Ντέρμπι για ένα ημίχρονο…

Ο Αρίων γνώρισε νέα ήττα, αφού αυτή τη φορά έχασε από το Ίλιον στο Μετς με 65-37, σε ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ γυναικών. Ντέρμπι ήταν το παιχνίδι στο Μετς για ένα ημίχρονο και μάλιστα με… ευχάριστες ειδήσεις για τον Αρίωνα. Έπειτα από 1μιση μήνα επέστρεψε στη δράση η […]

Leave a Reply