Τμήματα Υποδομών: Τα αποτελέσματα της εβδομάδας (18-24/10)

Τρία αγωνιστικά τμήματα υποδομών συμμετείχαν στα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑ κατά την προτελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Το Εφηβικό και το Παιδικό του Συλλόγου μας αγωνίστηκαν στο 15ο Κέντρο Νεότητας του Νέου Κόσμου, απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα του Αθλητικού Ομίλου Πρωτεύς, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ.

Αντίστοιχα, τον πρώτο τους αγώνα για την τρέχουσα σεζόν έδωσαν τα Μίνι Κορίτσια, τα οποία συμμετέχουν στο τουρνουά μίνι κοριτσιών της ΕΣΚΑ, πηγαίνοντας στο 39ο Κέντρο Νεότητας, για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Εθνικού Ελληνορώσων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εφηβικό

ΑΟ Πρωτεύς – Γ.Σ. Αρίων 60-23

Παιδικό

ΑΟ Πρωτεύς – Γ.Σ. Αρίων 50-33

Μίνι κορίτσια

Εθνικός Ελληνορώσων – Γ.Σ. Αρίων 41-26

(Δελής Β.) Χατζησαββιδου Μ. , Λέζου Μ. 2, Παπά Χ. , Καζαντζή Ε. 6, Γωγούση Β. 8, Μανκόλλι Λ. 2, Πέπα Ε. , Μπούτσι Μ. , Κοντοχρήστου Χ. , Κουτσούκου Ι. 8, Πανάτου Β.

Την επόμενη εβδομάδα, Παιδικό και Εφηβικό υποδέχονται στο ανοικτό γήπεδο της Πλατείας Πλυτά την ομάδα της Δόξας Βύρωνα (31/10 – 17:00 & 19:00 αντίστοιχα), ενώ τα Μίνι Κορίτσια αγωνίζονται επίσης εντός έδρας (31/10, 10:00) με την ομάδα της Νήαρ Ηστ.

Σχετικά άρθρα

Oι προτάσεις των προπονητών μας για την επιστροφή στα γήπεδα!

Τις προτάσεις τους για την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων των ερασιτεχνικών σωματείων και των ακαδημιών έδωσαν, με κείμενο που υπογράφουν συλλογικά, οι προπονητές του συλλόγου μας! Οι ακόλουθες προτάσεις γίνονται με γνώμονα τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων σχετικά με την πρόληψη και την προστασία από την μετάδοση του κορονοϊού με στόχο την ασφαλέστερη αλλά και […]

Ήττα για τους άνδρες απέναντι στον Κτησιφώντα Παιανίας

Την ήττα σε ένα οριακό παιχνίδι γνώρισε το ανδρικό μας τμήμα στον αγώνα που διεξήχθη για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος ανδρών της Γ’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ. Το ταξίδι στο μακρινό κλειστό της Παιανίας δεν οδήγησε σε νίκη για την ομάδα του κόουτς Σαλίχου, η οποία πάλεψε απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, […]

Leave a Reply