Τμήματα Υποδομών: Τα αποτελέσματα της εβδομάδας (18-24/10)

Τρία αγωνιστικά τμήματα υποδομών συμμετείχαν στα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑ κατά την προτελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Το Εφηβικό και το Παιδικό του Συλλόγου μας αγωνίστηκαν στο 15ο Κέντρο Νεότητας του Νέου Κόσμου, απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα του Αθλητικού Ομίλου Πρωτεύς, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ.

Αντίστοιχα, τον πρώτο τους αγώνα για την τρέχουσα σεζόν έδωσαν τα Μίνι Κορίτσια, τα οποία συμμετέχουν στο τουρνουά μίνι κοριτσιών της ΕΣΚΑ, πηγαίνοντας στο 39ο Κέντρο Νεότητας, για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Εθνικού Ελληνορώσων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εφηβικό

ΑΟ Πρωτεύς – Γ.Σ. Αρίων 60-23

Παιδικό

ΑΟ Πρωτεύς – Γ.Σ. Αρίων 50-33

Μίνι κορίτσια

Εθνικός Ελληνορώσων – Γ.Σ. Αρίων 41-26

(Δελής Β.) Χατζησαββιδου Μ. , Λέζου Μ. 2, Παπά Χ. , Καζαντζή Ε. 6, Γωγούση Β. 8, Μανκόλλι Λ. 2, Πέπα Ε. , Μπούτσι Μ. , Κοντοχρήστου Χ. , Κουτσούκου Ι. 8, Πανάτου Β.

Την επόμενη εβδομάδα, Παιδικό και Εφηβικό υποδέχονται στο ανοικτό γήπεδο της Πλατείας Πλυτά την ομάδα της Δόξας Βύρωνα (31/10 – 17:00 & 19:00 αντίστοιχα), ενώ τα Μίνι Κορίτσια αγωνίζονται επίσης εντός έδρας (31/10, 10:00) με την ομάδα της Νήαρ Ηστ.

Σχετικά άρθρα

Αρίων (Α) – Νέοι ΓΣ Κορωπίου 57-85 : Πάλεψε, αλλά δεν ήταν αρκετό

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας απέναντι στους νέους του ΓΣ Κορωπίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, όπου και γνωρίσε την ήττα με 57-85. Αν και ο Αρίων ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι προηγούμενος με 11-3, η ομάδα του Κορωπίου κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 11-18. Το δεύτερο δεκάλεπτο, συνεχίστηκε στους […]

Τμήματα Υποδομών: Τα αποτελέσματα της εβδομάδας (25-31/10)

Τρία αγωνιστικά τμήματα υποδομών συμμετείχαν στα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑ κατά την προτελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, γεμίζοντας με “δράση” το ανοικτό γήπεδο της Πλατείας Πλυτά! Το Εφηβικό και το Παιδικό του Συλλόγου μας αγωνίστηκαν απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα της γειτονικής Δόξας Βύρωνα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ. Το πρωί της […]

Leave a Reply