Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των αθλητικών χώρων

arion

Σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά μέτρα της Πολιτικής Προστασίας και την απόφαση της ΓΓΑ όπως προκύπτει από το σχετικό άρθρο, απαγορεύεται η είσοδος κατά την διάρκεια προπονήσεων καί αγώνων στο 213 Α.Κ. της Πλατείας Πλυτά, πέρα των αθλητών καί προπονητών κάθε τμήματος.

Απαγορεύεται η παραμονή στο αθλητικό κέντρο σε γονείς – συνοδούς, όπως και οποιαδήποτε άλλη παράλληλη αθλητική δραστηριότητα από τρίτους, κατά τήν διάρκεια προπονήσεων, ενώ στους δε αγώνες ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα σχετικά με τον αριθμό ατόμων που μπορούν να παρευρίσκονται εντός του Αθλητικού Κέντρου. Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο των αθλητών στο γήπεδο, αλλά και κατά την έξοδό τους, ενώ το γήπεδο κατά τήν διάρκεια προπονήσεων και αγώνων θά παραμένει κλειδωμένο με ευθύνη του Γ.Σ. Αρίων.

Ας σεβαστούμε όλοι τα νέα υγειονομικά μέτρα, για να παραμείνουν τά ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ τής πλατείας Πλυτά… ανοιχτά!

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αρίων Αγίου Αρτεμίου.

Σχετικά άρθρα

arion

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τμήματος μπάσκετ 2020

Σας καλούμε στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αρίων B.C., η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 123ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών (Διεύθυνση: Αμφικράτους 6). Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε μαζί με τις οικογένειές σας.

Oι προτάσεις των προπονητών μας για την επιστροφή στα γήπεδα!

Τις προτάσεις τους για την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων των ερασιτεχνικών σωματείων και των ακαδημιών έδωσαν, με κείμενο που υπογράφουν συλλογικά, οι προπονητές του συλλόγου μας! Οι ακόλουθες προτάσεις γίνονται με γνώμονα τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων σχετικά με την πρόληψη και την προστασία από την μετάδοση του κορονοϊού με στόχο την ασφαλέστερη αλλά και […]

Leave a Reply