Γυναικείο: Η κλήρωση της σεζόν 2021-22!

Τους αντίπαλούς του έμαθε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του συλλόγου μας, ενόψει της σεζόν 2021-22!

Η κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΣΚΑ, τοποθέτησε την ομάδα μας στον πρώτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, με τους εξής αντιπάλους:

Για την κλήρωση είπαν:

Μαριλένα Κισκιπέλη (αρχηγός) : “Μια νέα μπασκετική χρόνια ξεκινά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό. Έτοιμες να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και με σύμμαχο το δέσιμο που έχουμε ως ομάδα , στόχος μας ειναι η νίκη . Η γυναικεία ομάδα του Αρίωνα εύχεται μια υγιή μπασκετική χρόνια και με το καλό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα”.

Σπύρος Χρυσοβιτσάνος (προπονητής): ” Με το πέρας της κλήρωσης του πρωταθλήματος ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της νέας σεζόν. Εύχομαι υγεία σε όλες και όλους και ελπίζω πως οι συνθήκες φέτος θα μας επιτρέψουν να εργαστούμε για την επίτευξη των στόχων μας. Υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά προκειμένου να δώσουμε στον Αρίωνα την ώθηση και για άλλες επιτυχίες πλησιάζοντας τα 100 χρόνια του συλλόγου”.

Σχετικά άρθρα

arion

Καλώς ήρθατε στο arionsports.gr!

Με αυτό το μικρό κείμενο σας καλωσορίζουμε στο νέο και ανανεωμένο ιστότοπο της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Αρίων Αγίου Αρτεμίου! Μετά από ένα καλοκαίρι και φθινόπωρο δουλειάς και…. αναδόμησης, ήρθε η ώρα να φέρουμε στον κόσμο, λίγο πριν τις γιορτές, το portal που θα λειτουργεί ως το βασικό μας “εργαλείο” επικοινωνίας στην προσπάθεια αυτή για […]

arion

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τμήματος μπάσκετ 2020

Σας καλούμε στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αρίων B.C., η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 123ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών (Διεύθυνση: Αμφικράτους 6). Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε μαζί με τις οικογένειές σας.

Leave a Reply