Γυναικείο: Η κλήρωση της σεζόν 2021-22!

Τους αντίπαλούς του έμαθε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του συλλόγου μας, ενόψει της σεζόν 2021-22!

Η κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΣΚΑ, τοποθέτησε την ομάδα μας στον πρώτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, με τους εξής αντιπάλους:

Για την κλήρωση είπαν:

Μαριλένα Κισκιπέλη (αρχηγός) : “Μια νέα μπασκετική χρόνια ξεκινά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό. Έτοιμες να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και με σύμμαχο το δέσιμο που έχουμε ως ομάδα , στόχος μας ειναι η νίκη . Η γυναικεία ομάδα του Αρίωνα εύχεται μια υγιή μπασκετική χρόνια και με το καλό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα”.

Σπύρος Χρυσοβιτσάνος (προπονητής): ” Με το πέρας της κλήρωσης του πρωταθλήματος ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της νέας σεζόν. Εύχομαι υγεία σε όλες και όλους και ελπίζω πως οι συνθήκες φέτος θα μας επιτρέψουν να εργαστούμε για την επίτευξη των στόχων μας. Υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά προκειμένου να δώσουμε στον Αρίωνα την ώθηση και για άλλες επιτυχίες πλησιάζοντας τα 100 χρόνια του συλλόγου”.

Σχετικά άρθρα

Καλύβια Θορικού – Αρίων (Α) 57-65: Επιστροφή απ’το… ταξίδι με το 2/2!

Τις νίκες του ζευγάρωσε το τμήμα ανδρών στον 4ο όμιλο της Δ’ Κατηγορίας, περνώντας νικηφόρα από τα Καλύβια Θορικού, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα, το ματς είχε υψηλή ένταση με την ομάδα των Καλυβίων να μπαίνει πιο δυνατά και να χτίζει μια μικρή διαφορά, η οποία ανατράπηκε με το […]

Αρίων (Α) – Αναγέννηση Εν. Γκύζη – Πολυγώνου 75 – 43: Ξεκίνημα με το πόδι στο γκάζι!

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο της Δ’ Κατηγορίας Ανδρών, το τμήμα ανδρών του ΓΣ Αρίων, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα του απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά, με σκληρές άμυνες αλλά και άστοχες επιθέσεις εκατέρωθεν. Η ομάδα, όμως, του κόουτς Σαλίχου δεν άργησε […]

Leave a Reply