Την εντός έδρας ήττα με 49-34 γνώρισε ο Αρίων από τα Μελίσσια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ γυναικών.
Η ομάδα του Θανάση Αδαμόπουλου μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, με τις μπλε να σημειώνουν 19 πόντους περισσότερους από το προηγούμενο παιχνίδι με το ΖΑΟΝ.
Ο Αρίων ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκε με 6-0, με τα Μελίσσια να μπαίνουν κάπως «μουδιασμένα» στην αναμέτρηση.
Οι μπλε είχαν αυτοσυγκέντρωση και έπαιζαν πολύ καλή άμυνα. Κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες των πορτοκαλί και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενες με 14-7.
Ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοσή τους σε άμυνα και επίθεση. Έτσι, με ένα επιμέρους 2-10, κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος του ημιχρόνου με 16-17.

Πάλεψε παλικαρίσια ο Αρίων στο δεύτερο ημίχρονο παρά την ήττα!
Το ίδιο συνέβη και στο τρίτο δεκάλεπτο όπου οι πορτοκαλί «έτρεξαν» επιμέρους σκορ 5-19 κατάφεραν ουσιαστικά να γείρουν υπέρ τους την πλάστιγγα με το μεγάλο τους όπλο να είναι το μακρινό σουτ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αρίων βγήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι παρά τη μεγάλη διαφορά.
Έτσι, αρχικά με μία βολή από τη Ζαργιαννάκη, γκολ – φάουλ της Νερατζάκη, αλλά και βολές της Κρικέλα έφτασε σε ένα σερί 6-0 κάνοντας το 27-38.
Κατόπιν τα Μελίσσια ευστόχησαν σε τρίποντο για το 27-41, για να απαντήσει η Ουρμάτοβα με δικό της τρίποντο για το 30-41.
Με το σκορ να είναι σε βάρος της, η ομάδα του Θανάση Αδαμόπουλου έδειξε αγωνιστική πειθαρχία και τακτική προσήλωση μέχρι και την τελευταία φάση.
Το τελικό αποτέλεσμα, (34-49) δεν μπορεί να «σβήσει» την καλή εμφάνιση των μπλε, καθώς επίσης και τα ενθαρρυντικά μηνύματα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις με βάση και την καλή παρουσία των αθλητριών.
Τα δεκάλεπτα: 14-7, 16-17, 21-38, 34-49.
Αρίων (Αδαμόπουλος): Νερατζάκη 16 (10ρ.),Κρικέλα 8 (8ρ.), Δαναϊβά 2, Ζαργιαννάκη 1, Σακαλή 2, Ουρματοβα 3(1 τρ.), Λεβεντούδη – Δαλάκα 2, Καραλή, Κισκιπελή, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Μπότσικα.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το ματς η φόργουορντ του Αρίωνα, Κατερίνα Λεβεντούδη – Δαλάκα:
«Σήμερα στο παιχνίδι απέδωσαν οι κόποι μας από τις προπονήσεις μηνών. Η κάθε παίχτρια ξεχωριστά έδωσε το 100% της, και στην επίθεση και στη άμυνα.
Είχαμε τρομερά καλές συνεργασίες, πολύ καλές πάσες, πολύ καλό τρέξιμο και γυρίσματα στην άμυνα.
Κοντράραμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ.
Θεωρώ ότι έπαιξε πολύ ρόλο και η συμμετοχή στις προπονήσεις.
Όταν υπάρχει σταθερή παρουσία και δουλεύουμε στις προπονήσεις, αυτό φαίνεται πάντα στον αγώνα. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας! Παίξαμε με ψυχή! Το χαρήκαμε στο έπακρον και τώρα πάμε δυνατά για τα επόμενα παιχνίδια».
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας είναι την Τετάρτη 9/11 κόντρα στη Ροδόπολη. Το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μετς στις 20:00.
